15.6.14

Kitap Yorumu: Daima Aşk || Sandi Lynn (Forever #1)



Sanırım hayatımda bir kitabı ilk defa bu kadar hızlı okuyup bitirdim. O kadar akıcı ki bir bakmışsınız kitabın sonuna gelmişsiniz :) 

Ellery, çok ama çok tatlı, inanılmaz yardımsever, küçücük şeylerden keyif alabilen biri ve çok iyi bir ressam. Annesi küçükken kanser yüzünden hayatını kaybediyor ve babası bu durumu bir türlü atlatamıyor. Ve bir süre sonra trajik bir şekilde babasını da kaybediyor. Ellery daha çocukken olgunlaşan bir karakterimiz işin aslı. Kitap Ellery’nin sevgilisinin evden ayrılması ile başlıyor. Bu durum Ellery’i üzüyor ama farklı bir şekilde. Yalnız kalmaktan çok korkuyor ve Kyle ile ilişkisi yıllardır sürmekte. Şimdi ise yeniden yalnız kalacak. Burada Kyle’a sinirlenmedim değil çünkü kızı neden bıraktığını öğrenince –ki kitabın ortalarında bunu öğreniyoruz- çok pis dalasım geldi kendisine -_- Ellery bir süre depresyona giriyor ama bu durumdan çok yakın arkadaşı olan Peyton sayesinde çıkmaya çalışıyor. Peyton bunu tuttuğu gibi eğlenmeleri için bara götürüyor. Sonrasında içeride bir adamın kadınla tartıştığını görüyor. Hatta işin sonunda zavallı adam güzel bir tokatla ödüllendiriliyor. Bu sırada Ellery barda adamımızı gözetliyor ve durumdan çok keyif alıyor. Bir süre sonra adamın zil zurna sarhoş bir şekilde dışarı çıkarıldığını görüyor ve yardım meleğimiz adama yardım edip evine kadar götürüyor. Ertesi sabah Connor Black kendine geliyor ve mutfağında kızımızı görüyor. Tabii hemen bir çuvalı berbat ediyor :)

Burada çok eğlendim çünkü ikisi de birbirlerinden etkilenmiş vaziyette ama burunlarından kıl aldırmıyorlar. Ama şunu söylemem gerek ki Ellery’nin Connor’a karşı tavırları çok hoşuma gitti. Hiçbir şekilde kendinden taviz vermedi. Connor ne söylerse söylesin hep kendi bildiğini yaptı ve burada benden tam puan aldı ;) Connor’un sapık gibi peşine düşmesi de bu yüzden zaten. Çünkü Ellery diğer tanıdığı kadınlardan çok ama çok farklı. 

Kitap kesinlikle akıcı ama bir eksi yönü vardı ki yazar her şeyi çok çabuk oldu bittiye getirmiş. Ama bunun dışında sevdim kitabı. Sonlara doğru birazcık duygulanıyor insan. Çok şey yaşıyor çiftimiz ve bu süreçte birbirlerini çok kırıyorlar. Ama tabii her şeyin sonunda mutluluk onları buluyor da derin bir nefes alıp oh be diyebiliyorsunuz :) 

Son olarak çevirmen hanım umarım daha çok çok çok ama çok çevirilerini okuruz ♥ 


Melis A. 


Orijinal Adı: Forever Black
Yazarı: Sandi Lynn
Yayınevi: Elf Yayınları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder